به گزارش مهر مشرق، این روزها در بین مشکلات مردم (گرانی، بیکاری و...)، نا آرامیهایی خارج از ساختار دیده و شنیده میشود که حکایت از خلق فتنهای جدید میدهد، فتنهای که به وضوح صدای پای بیگانه برای موجسواری از انتقادات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی را به گوش میرساند، صحنهسازی ضعیفی از دوران فتنه ۸۸ که برگرفته از رویکرد دشمن برای به حاشیه راندن حماسه ۹ دی است اما این اولتیماتومها بیشتر به بوق و کرنایی میماند که رسواییشان را آشکار میسازد تا اعتراضات مدنی.
بنابراین اگرچه گرانی و اختلاس صدای مردم را در آورده است اما این دلیل نمیشود برای زیرسؤال بردن نظام و همراهی با فتنهگران؛ چراکه وقتی تفکر دینی، خواسته برای اقتصاد کاری کند و رهبر فرزانهمان راه حل را اقتصاد مقاومتی میدانند، بنابراین مطالبه مردم خواسته رهبری است اما از راه درست. نه تفکر غلطی که قدم پیش گذاشته و قائل به این است که دین نمیتواند برای جامعه جوابگو باشد.
باید دانست افراد پشت پرده که این حرکتها را هدایت میکنند روشنفکرانی هستند که از اول بیمار متولد شده و چشم خود را بر حقیقت بستهاند. عدهای که هنوز بر این باورند که ابرقدرت وجود دارد و تا پای آمریکا به کشور باز نشود، ما مشکل اقتصادی خواهیم داشت. غربی که به اذعان کارشناسان اقتصادش، دچار تزلزل است و زنجیرهوار حامیانش را راهی زبالهدان تاریخ مینماید.
اگر در این زمینه تاریخ را تورقی کرده باشیم اینگونه حرکات در صدر اسلام هم دیده شده و سیر تاریخی دارد چراکه در زمان پیامبر(ص) نیز عدهای بودند که شادی و ظفر حضرت را در زمان فتح مکه با شعارهای خود، آن روز را روز قتل و خونریزی خطاب کردند و پیامبر(ص)، در مقابله با آنان، آن روز را روز رحمت خواند و اجازه نداد که افرادی با شعارهایی انحرافی باعث ایجاد تفرقه شوند. جدای از صدر اسلام با پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر شاهد فتنه خلق مسلمان در دهه پنجاه، دهه شصت و فتنه ملی گرایی (بازرگان و بنی صدر) و جبهه ملی و فتنه قائم مقام رهبری، دهه هفتاد و فتنه اصلاحطلبان و سکولار کردن کشور و در نهایت دهه هشتاد و جنبش سبز و فتنه 88 که مهمترین هدف دراز مدت و محوری آنها براندازی نظام ولایی بوده است، بودهایم.
لذا پس از فتنه 88 و قیام 9 دیماه که روز بصیرت و آگاهی خوانده شد و روز جشن ملت، اینگونه تجمعات مصداق همان سیر تاریخی است و با رصد دقیقتر شرایط فضای مجازی به راحتی میتوان متوجه شد که پای افراد دیگری برای ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور در میان است که هوشیاری بیشتر ما را میطلبد.
اما در برابر اقدامات این نااهلان، جامعه نیازمند وحدت و انسجام است و مسئولین باید بدون درنظر گرفتن جناحبندی و حزبیگری به رفع دغدغههای مردم همّت گمارند و مراقب باشند که در جایگاه مسئول اسباب ایجاد فتنه و انشقاق نشوند، چرا که فتنه در کشور رفع نشده، بلکه دفن شده و همانگونه که در سطور فوق ذکر شد سراسر تاریخ پراست از خلق فتنه. و هدف شوم دشمنان در این برهه از زمان این است که با وارد نمودن فشارهایی به مردم، از این طریق آنها را با خود همراه کنند. زیرا دشمنان پس از شکست در فتنههای پیشین به ویژه فتنه 88 به این جمعبندی رسیدهاند که جایگاه ولایت برای مردم جایگاهی والا و مقدس است و برای تضعیف و آسیبرسانی به پیوند امت با ولایت بجای تمرکز روی خواص و گروه های خاص باید کاری کنند که خود مردم و بدنه جامعه، ولایت را تحت فشار قرار دهند و او را مجبور به اخذ تصمیمات و مواضع القائی دشمنان نمایند.
حال باید گفت اگرچه مردم ولایی در جایجای ایران خود را از آشوبگران سوا نمودهاند اما باید هوشیار بود این آشوبها که مورد استقبال و حمایت سرویسهای جاسوسی بیگانه قرار گرفته، به سوریه سازی ایران منتهی شود، کشوری که بحرانش از همین اعتراضهای مدنی آغاز و به جنگ انجامید. بنابراین در این واویلای آشوبها تکلیف مردم متدین و انقلابی این است که هر روز با بصیرتتر از گذشته نقشههای شوم و پلید دشمنان نظام را خنثی نموده و نه تنها از فتنهها هراس نداشته باشند بلکه علیرغم کم و کاستیها و فشارهای اقتصادی ناشی از سوء مدیریتها همچنان بر مواضع و آرمانهای خود ایستادگی نمایند تا کوردلان بدانند تا زمانی که مردم پشتیبان ولایت هستند هر حرکتی از جانب آنها تیر خلاص بر مطامع و اهدافشان خواهدبود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما